Gemonteerde voorkant voor iPod touch 4g 5 6
Gemonteerde voorkant voor iPod touch 4g
Reviews | Review toevoegen

Gemonteerde voorkant voor iPod 4 e generatie Is het front glass,  en het lcd display van de iPod touch 4g kapot? Deze voorkant is een makkelijke manier om alles in een keer te vervangen. Want boven...

€ 50,00
€ 40,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Gemonteerde voorkant voor iPod 4 e generatie

Is het front glass,  en het lcd display van de iPod touch 4g kapot?
Deze voorkant is een makkelijke manier om alles in een keer te vervangen. Want bovengenoemde onderdelen zijn namelijk al voorgemonteerd tot een complete voorkant.
Dit omdat de voorste onderdelen van dit toestel niet geschroefd, maar met grote precisie in elkaar gelijmd moeten worden. Dit lijmen moet in één keer goed gebeuren, wat lang niet elke 'beginner' direct lukt. Zit het een beetje scheef, dan kost het grote moeite om het alsnog goed te krijgen.


Om de onderdelen van de voorkant van de iPod los te maken, te vervangen en vervolgens weer vast te lijmen, is niet voor iedereen een makkelijke klus.
 Voor wie dit niet zit zitten is er een vooraf gemonteerde voorkant. Dit scheelt een hoop werk en een ander groot voordeel is dat deze vanbinnen geheel stofvrij is. Ideaal ook voor de professionele reparateur: de reparatie gaat makkelijk en snel en alles is gegarandeerd stofvrij.

De iPod 4G front side half assembled bestaat uit de volgende onderdelen:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marc -

Leuk dat ik zo de ipod van zoonlief kon repareren.

Silvana -

Gerepareerd voor ongeveer de helft van de prijs die de reparateur er voor vraagt. Kwaliteit van scherm is echt heel goed.

Hans swinkels -

Nieuw scherm voor ipod touch 4G besteld en reeds volgende dag binnen. Top. instructiefilmpje is net niet helemaal duidelijk w.b. Verwijderen oude scherm: Schermpje zit nog in een plastic binnenrand t.o.v. De metalen behuizing. Ook de metalen tool uit het filmpje lijkt me handiger dan het geleverde plastic tool. Het terugplaatsen van de digitiser-connector was wel even prutsen: zorg dat de ipod en het scherm beide wat scheef staan, zodat je nog een beetje kunt zien wat je doet. Het terugplaatsen van het scherm m.b.v. de meebestelde plakstrip ging niet helemaal geweldig... De plakstrip blijft niet overal goed zitten. Opgelost met een minieme hoveelheid superlijm, aangebracht met een naald onder de rand op plek waar scherm niet plakte. (Zorg dat lijm niet op het scherm komt). Alles geklemd met plastic lijmklemmetjes via de Action gekocht voor 80 cent. Na montage en reset-proceure gebeurde er niets (geen opstart). Via usb-kabel aangesloten en toen kwam gelukkig het appeltje weer op het scherm en startte alles weer op. Al met al een geslaagde reparatie en een goede levering van Brapa.

Jeroen -

Gewoon gelukt om zelf mijn iPod te herstellen. Heel fijn. Scheelt zo handen vol geld. Ik kan weer lekker naar mijn ipod luisteren en er op spelen.

Hans -

Topper!

Johan -

had eerst het touchscreen besteld. achteraf bleek dat ik dat niet kon vervangen. ben gewoon niet handig genoeg.
met deze voorkant kon ik de kapotte ipod van mijn zoon wel zelf repareren.
hij blij en ik blij

Geen reviews gevonden.

Meer reviews