iPhone 4 display (lcd scherm + touch glasplaat) zwart 5 10
iPhone 4 display (lcd scherm + touch glasplaat) zwart
iPhone 4 display (lcd scherm + touch glasplaat) zwart
Reviews | Review toevoegen

Gemonteerde voorkant voor vierde generatie iPhone Is het front glass, de digitizer, het mid frame en het lcd display van de iPhone kapot? Deze voorkant is een makkelijke manier om alles in een keer...

Verwachte levertijd

28 dag(en)

€ 40,01
€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Gemonteerde voorkant voor vierde generatie iPhone

Is het front glass, de digitizer, het mid frame en het lcd display van de iPhone kapot?
Deze voorkant is een makkelijke manier om alles in een keer te vervangen. Want bovengenoemde onderdelen zijn namelijk al voorgemonteerd tot een complete voorkant.
Dit omdat de voorste onderdelen van dit toestel niet geschroefd, maar met grote precisie in elkaar gelijmd moeten worden. Dit lijmen moet in één keer goed gebeuren, wat lang niet elke 'beginner' direct lukt. Zit het een beetje scheef, dan kost het grote moeite om het alsnog goed te krijgen.


Om de onderdelen van de voorkant van de iPhone los te maken, te vervangen en vervolgens weer vast te lijmen, is niet voor iedereen een makkelijke klus.
 Voor wie dit niet zit zitten is er een vooraf gemonteerde voorkant. Dit scheelt een hoop werk en een ander groot voordeel is dat deze vanbinnen geheel stofvrij is. Ideaal ook voor de professionele reparateur: de reparatie gaat makkelijk en snel en alles is gegarandeerd stofvrij.

De iPhone 4G front side half assembled bestaat uit de volgende onderdelen:
- Front glas zwart
- Digitizer (onderdeel van touch screen)
- Bevestigingsframe
- Scherm ( Display )

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancier. Houdt u rekening met een wat langere levertijd. In sommige gevallen vragen we aan onze leverancier om het onderdeel rechtstreeks naar u toe te zenden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij uiteraard uw aanspreekpunt.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

tina eijbinck -

snelle levering en perfect beeldscherm

arnold -

Snelle en correcte levering. Duidelijke uitleg via site voor het monteren van het display. perfect beeld en touch. Telefoon werkt weer als nieuw.
Firma is een aanrader voor mensen die graag iets zelf repareren tegen een voordelige prijs. Doe zo voort

Boris -

Goede support. Alles werkt naar behoren.

Arni -

Snelle levering, klantgericht: coulant en goede service (eerst verkeerde besteld en later om kunnen ruilen).

Anne -

Ik had eerst per ongeluk het verkeerde schermpje besteld, hierna heb ik het retourformulier ingevuld en kreeg ik het goede schermpje terug gestuurd. Een collega van mij heeft het geïnstalleerd hij doet het prima bedankt!

Martijn -

Zelf mijn frontje gerepareerd. Snelle levering en telefoon werkt weer als vanouds

Geert -

Mooi onderdeel voor mooie prijs. Ga zo door!

peter -

iphone van ondergang gered, dankzij deze webshop.

Mike -

Voor 6 tientjes in totaal mijn frontje zelf vervangen. Toestel doet het weer als vanouds. Beeldkwaliteit is uitstekend. Ben een zeer tevreden klant. Helemaal top!

Carin -

Ruim 100 euro vroegen ze voor het vervangen van de voorkant bij de telefoonwinkel. Nu ben ik voor iets meer dan de helft ook geholpen. Het moest er nog wel opgezet worden, maar dat heeft mijn vader gelukkig voor mij gedaan.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews