zwart Touchscreen iPod touch 4g 5 5
zwart Touchscreen iPod touch 4g
Reviews | Review toevoegen

Touchscreen iPod touch 4g black

Verwachte levertijd

28 dag(en)

€ 20,00
€ 13,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Is uw glasplaat van de iPod touch 4 gebarsten? 

Dan kan het zijn dat het touchscreen niet meer werkt. Soms werkt het ook nog wel, maar omdat het er niet mooi uit ziet, wilt u het touchscreen vervangen.
Als het beeld er onder nog helemaal goed is, heeft u alleen een nieuw touchscreen nodig. Het touchscreen zit aan het beeldscherm gelijmd en het lukt niet iedereen om dit goed los te krijgen. Daarom kunt u het beste eerst proberen of u het beeldscherm zonder te beschadigen los kan krijgen. Lukt dit, dan hoeft u alleen een nieuw touchscreen te bestellen. Als het beeldscherm (LCD Display) er niet helemaal goed van af komt, heeft u een nieuw beeldscherm en touchscreen nodig. Het goedkoopste is om deze los te bestellen en zelf met een speciale plakstrip aan elkaar te lijmen. Maar het is veel makkelijker om een gemonteerde voorkant op uw toestel te plaatsen. Bij de gemonteerde voorkant zijn het touchscreen en lcd al aan elkaar gelijmd, gegarandeerd stofvrij.

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancier. Houdt u rekening met een wat langere levertijd. In sommige gevallen vragen we aan onze leverancier om het onderdeel rechtstreeks naar u toe te zenden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij uiteraard uw aanspreekpunt.

.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

oraya -

ikw il hem graag hebben

Brutus -

touchscreen besteld. Helaas lcd beschadigd toen ik touchscreen verwijderde. Heb toen nog een los beeldscherm besteld. Dat is goedkoper dan een unit van lcd en touchscreen.

Guido -

Mij is het niet gelukt. Had beter gelijk een gemonteerde voorkant kunnen bestellen.

Sam Jansen -

Alleen het touchscreen besteld. Is inderdaad niet zo simpel om het te vervangen. Uiteindelijk is het wel gelukt, met veel geduld. En het is een stuk goedkoper. Advies voor wie twijfelt of het lukt: verwijder eerst het gebroken touchscreen. Als het beeldscherm dan niet beschadigt, kun je alleen het touchscreen bestellen. Gaat het wel stuk, dan bestel je beter gelijk een gemonteerde voorkant.

Patrick -

de ipod van mijn dochter was gevallen. helaas glas gebroken.
had de touchscreen gekocht, het touchscreen ziet er goed uit. helaas ging tijdens het verwijderen van het touchscreen het lcd scherm kapot. die heb ik toen ook moeten bestellen. het was een lastige klus om alles netjes op elkaar te plakken.
ik denk nu dat het veel makkelijker was geweest als ik gelijk een gemonteerde voorkant had besteld.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews