Touchscreen (touch scherm + frame) iPhone 4 g zwart 4 5
Touchscreen (touch scherm + frame) iPhone 4 g zwart
Touchscreen (touch scherm + frame) iPhone 4 g zwart
Reviews | Review toevoegen

Complete zwart Touchscreen iPhone 4g

Verwachte levertijd

14 dag(en)

€ 30,00
€ 13,00
Prijs per piece

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Complete  Zwart Touchscreen voor iPhone 4G
Alle hieronder genoemde onderdelen zijn al voorgemonteerd:

  • Black Front glass ( zwart Voorste glas )
  • Digitizer
  • middle frame (bevestigingsframe)

Deze touch screen is helemaal compleet en al in elkaar gezet, voor een snelle reparatie van uw kapotte iPhone 4g. Zo is het niet nodig alle kleine onderdelen eerst lost te maken om vervolgens weer opnieuw te bevestigen. Om de digitizer en het bevestigingsframe (mid frame) los te maken van uw oude touchpad, dient u het front glas te verwarmen. Dit is voor velen een nogal ingewikkeld karweitje. Hoe minder u los hoeft te maken, hoe minder er fout kan gaan. Dit is de ideale manier om het touch screen snel en makkelijk te vervangen.
Te gebruiken ter vervanging van een bekrast, gebroken, bevlekt of beschadig touchscreen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

dagob -

Hoe zet deze op de iphone?

Marc -

Was inderdaad niet makkelijk om dit te vervangen. Mij is het gelukkig wel gelukt. Denk dat een lcd met voorste glas als complete unit inderdaad makkelijker is (en ook iets duurder)

Sandra -

Product snel ontvangen. Bij ons is dit niet gelukt. Heb het geruild voor een complete unit van beeldscherm en touchscreen.

Peter -

Is inderdaad denk ik makkelijker om een gemonteerde voorkant te bestellen. Gelukkig ben ik er met een beetje hulp van een handige buurman wel uitgekomen. Nu werkt mijn smartphone weer normaal zonder dat ik last heb van zo'n lelijke breuk.

Jan -

Dit vond ik moeilijk om zelf te doen. Het is wel gelukt, maar het was een hele klus. Misschien ben ik er niet handig genoeg voor.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews