Touchscreen iPod touch 3G
Touchscreen iPod touch 3G
Reviews | Review toevoegen

Touchscreen iPod touch 3G

€ 17,00
€ 9,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Touch Screen voor iPod Touch 3rd Generation

Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij het touch screen met glas samen als een geheel: de touch screen met digitizer. (Zwart front glas + digitizer)
Door het defecte touch screen te vervangen, kunt u weer mailen, bellen, internetten, muziek luisteren, foto's en video's bekijken, games downloaden en spelen.
Zo leveren wij u een oplossing. Door het kapotte touch screen te vervangen, kunt u weer helemaal genieten van uw iPod touch 3g
Hij wordt weer als nieuw!

 enlightenedTip I :  Behalve de digitizer, moet ook het bevestigingsframe (mid frame) los gemaakt worden. Deze zit niet vastgeschroefd, maar gelijmd. Ook dit gebeurt door het glas te verhitten. Om het makkelijker te maken, kiezen sommigen ervoor het Complete Touchscreen for iPod touch 3G (front glas met digitizer en bevestigingsframe in één geheel )te bestellen.

LET OP: dit product is niet geschikt voor de 8Gb!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten