Touchscreen iPod touch 4g white
Reviews | Review toevoegen

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancie...

Verwachte levertijd

28 dag(en)

€ 20,00
€ 13,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancier. Houdt u rekening met een wat langere levertijd. In sommige gevallen vragen we aan onze leverancier om het onderdeel rechtstreeks naar u toe te zenden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij uiteraard uw aanspreekpunt.

iPod 4G touch screen defect ?


Wit touchscreen voor Apple iPod 4G ( digitizer )
De touch screen van de iPod bestaat uit twee delen: het front glas en de daarop bevestigde digitizer.
Het touch screen is het doorzichtige glas met digitizer. De digitizer is ook doorzichtig en er zit een connector aan. De digitizer zit op het glas en maakt van het glas een touch screen (het gedeelte dat je met je vingers bestuurt).
De digitizer van het glas losmaken en daarna op het andere glas bevestigen, is een tijdrovend en zeer ingewikkeld karwei. Daarom is het makkelijker om alles in een geheel te kopen: het front glas inclusief de al bevestigde digitizer. Zo kunt u in geval van defecte digitizer of gebroken glas - soms ook wel frontje genoemd - uw iPod Touch 4 repareren door alles samen in één keer te vervangen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews