Touchscreen iPhone 3G white 5 1
Touchscreen iPhone 3G white
Reviews | Review toevoegen

witte touch screen van Apple iPhone 3rde generatie beschadigd? Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij...

€ 20,00
€ 8,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

witte touch screen van Apple iPhone 3rde generatie beschadigd?

Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij het touch screen met glas samen als een geheel: de touch screen met digitizer. (wit front glas + digitizer)
Door het defecte touch screen te vervangen, kunt u weer mailen, bellen, internetten, muziek luisteren, foto's en video's bekijken, games downloaden en spelen.
Zo leveren wij u een oplossing. Door het kapotte touch screen te vervangen, kunt u weer helemaal genieten van uw iphone 3G.
Hij wordt weer als nieuw!

enlightened Tip I :  Behalve de digitizer, moet ook het bevestigingsframe (mid frame) los gemaakt worden. Deze zit niet vastgeschroefd, maar gelijmd. Ook dit gebeurt door het glas te verhitten. Om het makkelijker te maken, kiezen sommigen ervoor het Complete Touchscreen voor iPhone 3G (front glas + digitizer + bevestigingsframe + Home button + Earpiece speaker  in één geheel) te bestellen.

enlightenedTip II: Als alleen het glas gebroken is, kiezen sommigen ervoor om enkel een nieuw Front glass voor iPhone 3G  te kopen omdat ze het zonde vinden om de bruikbare digitizer weg te gooien.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Joop -

Handig dat ik zo goedkoop de Iphone van mijn zoon kon repareren. Heb het gereedschap er bij besteld en twee dagen later was het al binnen. Vandaag toestel gemaakt. Viel best mee. Ik vond het niet zo moeilijk.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews