Touchscreen (buitenste digitizer glas scherm) iPhone 3Gs 5 1

Touch screen van Apple iPhone 3Gs beschadigd?

Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij het touch screen met glas samen als een geheel: de touch screen met digitizer. (Zwart front glas + digitizer)
Door het defecte touch screen te vervangen, kunt u weer mailen, bellen, internetten, muziek luisteren, foto's en video's bekijken, games downloaden en spelen.
Zo leveren wij u een oplossing. Door het kapotte touch screen te vervangen, kunt u weer helemaal genieten van uw iphone 3Gs.
Hij wordt weer als nieuw!

enlightened Tip I :  Behalve de digitizer, moet ook het bevestigingsframe (mid frame) los gemaakt worden. Deze zit niet vastgeschroefd, maar gelijmd. Ook dit gebeurt door het glas te verhitten. Om het makkelijker te maken, kiezen sommigen ervoor het Complete Touchscreen voor iPhone 3Gs (front glas + digitizer + bevestigingsframe + Home button + Earpiece speaker  in één geheel) te bestellen.
 
Video('s): iPhone 3Gs
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 5,00
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

5 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Willem -

Gelukt om mijn toestel te repareren. Mijn collega had er een met frame besteld. Dat bleek een stuk makkelijker om te vervangen. Dit was goedkoper en het is ook gelukt. Prima kwaliteit onderdeel!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews