LCD screen for Sony DCR-HC17 (HC17E)  (Touch screen + Display)
Lcd scherm Sony DCR-HC17 (HC17E) (Touchscreen + Display)
Reviews | Review toevoegen

Scherm (lcd + touchscreen)Sony DCR-HC17 (HC17E) (APF528AKN) (Sony ACX326DN-3 A1149655A) defect? Met dit schermpje voor de Sony DCR-HC17 (HC17E) (25STMG06) camera verhelpt uw beeldscherm- en touchscr

Verwachte levertijd

28 dag(en)

€ 55,00
€ 35,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Is het glas, het aanraakscherm of het lcd display van uw Sony DCR-HC17 (HC17E) camera kapot?

Met dit schermpje voor de Sony DCR-HC17 (HC17E) camera verhelpt u beeldscherm- en touchscreen problemen. Het lcd en aanraakscherm zitten al aan elkaar gemonteerd.

Met een gebroken glas of aanraakscherm of een defect lcd is het fotograferen niet (goed) meer mogelijk.
Met dit schermpje verhelpt u beeldscherm- en touchscreen problemen in één keer, omdat het lcd en aanraakscherm al aan elkaar gemonteerd zijn.

LET OP: Dit scherm heeft geen backlight. Deze kunt u voorzichtig van uw huidige scherm losmaken en hierop bevestigen.

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancier. Houdt u rekening met een wat langere levertijd. In sommige gevallen vragen we aan onze leverancier om het onderdeel rechtstreeks naar u toe te zenden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij uiteraard uw aanspreekpunt.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews