Lenovo A6010
Lenovo A6010 display unit (touchscreen + beeld scherm) zwart
Reviews | Review toevoegen

Lenovo A6010 display unit (touchscreen + lcd screen)

Standaard levertijd

28

€ 20,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Gemonteerde voorkant Lenovo A6010 zwart
Deze touchscreen (digitizer met zwart front glas) + beeldscherm (lcd display scherm) unit is een makkelijke manier om in geval van defect lcd scherm of gebarsten aanraakscherm het kapotte toestel te repareren. Want het is al voor gemonteerd tot een complete voorkant.
Dit omdat de voorste onderdelen van dit toestel niet geschroefd, maar met grote precisie aan elkaar gelijmd moeten worden. Dit lijmen moet in één keer goed gebeuren, wat lang niet elke 'beginner' direct lukt. Zit het een beetje scheef, dan kost het grote moeite om het alsnog goed te krijgen.

Om de onderdelen van de voorkant van de Lenovo A6010 los te maken, te vervangen en vervolgens weer vast te lijmen, is niet voor iedereen een makkelijke klus. Voor wie dit niet ziet zitten, is er een vooraf gemonteerde voorkant. Dit scheelt een hoop werk en een ander groot voordeel is dat deze vanbinnen geheel stofvrij is. Ideaal ook voor de professionele reparateur: de reparatie gaat direct makkelijk en snel en alles is gegarandeerd stofvrij.
 
De gemonteerde voorkant voor de Lenovo A6010 bestaat uit de volgende onderdelen:
- Digitizer met zwart front glas (zwart touch screen)
- lcd scherm (beeldscherm/display)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews