LG Optimus G E977 TouchScreen black
LG Optimus G E977 Touchscreen digitizer glas scherm zwart
Reviews | Review toevoegen

Touchscreen  (digitizer glas scherm) LG Optimus G E977 zwart Touchschreen glas van uw zwarte LG Optimus G E977 kapot (gebarsten, gebroken, beschadigd, bekrast)? Het touchscreen of aanraakscherm (d...

Verwachte levertijd

28 dag(en)

€ 29,00
€ 9,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Touchscreen  (digitizer glas scherm) LG Optimus G E977 zwart

Touchschreen glas van uw zwarte LG Optimus G E977 kapot (gebarsten, gebroken, beschadigd, bekrast)?
Het touchscreen of aanraakscherm (door sommigen ook wel digitizer genoemd) is het doorzichtige aanraakscherm waarmee u de LG Optimus G E977 ‘bestuurt’. Het touchscreen geeft geen beeld weer, maar is geplaatst boven op het beeldscherm van de tablet (LG Optimus G E977).

Omschrijving
Het touchscreen of aanraakscherm is het doorzichtige voorste glas aan de buitenkant van de LG Optimus G E977
 
Functie
Het bedienen van de tablet. Door het aanraakscherm is een toetsenbord niet langer noodzakelijk. Grote voordeel hiervan is de ruimtebesparing.

LET OP: Dit onderdeel van dit al wat oudere toestel kunnen we niet direct uit voorraad leveren. Als u het nodig heeft, kunt u het bestellen. We bestellen het dan speciaal voor u bij onze leverancier. Houdt u rekening met een wat langere levertijd. In sommige gevallen vragen we aan onze leverancier om het onderdeel rechtstreeks naar u toe te zenden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn wij uiteraard uw aanspreekpunt.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews