Foto


 

Said - 18/10/2018 om 17:30

Hey,

Heel goed telefoonwinkel van ons buurt heeft mijn gsm wiko lenny nieuwe scherm geplaatst nu is werkt prefect!!!
Bent je heel bedankt ik vertrouwen jullie BRAPA ik gaat nog eens bij jullie bestelling als ik ooit iets nodig hebt.
nog eens bedankt BRAPA!!!

sonny - 11/10/2018 om 15:57

scherm + touchscreen besteld voor 15:00 gelijk volgende dag in huis. scherm werkt perfect

Noureddine Bouhoua - 26/09/2018 om 16:31

op 22 augustus een display besteld, maar tot op heden geen display ontvangen.

ik heb jullie herhaaldelijk hierover gebeld, maar niemand neemt op. ook op mijn emails wordt er niet gereageerd.

kortom...jullie zijn hier mensen aan t oplichten. ik laat het echter hier niet bij!

Lazaroms - 04/09/2018 om 12:15

Snelle levering, echter foutieve keuze gemaakt dus retour gestuurd.... Ik wacht nu al 3 weken op mijn geld. Bellen lukt niet want jullie zijn beperkt bereikbaar.
Dit vind ik geen goede service

Peter - 27/08/2018 om 19:31

Perfect.

J. - 26/08/2018 om 22:19

product naar wens, lekker snel geleverd ook.
toppie!

test - 23/08/2018 om 17:12

test omdat het gastenboek al heel lang niet werkt, is de storing nu verholpen?

Angela - 20/07/2018 om 12:09

Super snelle levering! Thanks

Tiny - 09/07/2018 om 03:10

Ik had 2 Wiko lenny3 scherm glas besteld maar deze ware zwaar beschadigd (had nooit eerder problemen met brapa.com gehad .

Vermeire Hugo - 10/06/2018 om 20:27

Scherm werkt perfect snel geleverd

Ron kolen - 09/06/2018 om 23:28

Waardeloze ballentent, scherm geleverd dat van ellende uit elkaar valt, geen reactie op mail en te lam om de telefoon op te nemen. Is gewoon een of andere waardeloze lul die vanuit zijn schuurtje afgekeurde rotzooi verkoopt

Stijn - 30/05/2018 om 21:12

Goede prijs, vlotte afhandeling van de bestelling.

Ben Scholte - 29/05/2018 om 13:37

display voor fototoestel besteld maar tot op heden niets ontvangen, is slecht te leveren.
Het verzoek gedaan om mijn geld terug te storten, moet het nog krijgen.
Bestelling is 29-4 gedaan
en vanaf 16-5 niets meer gehoord.
Nu 2 maal verzoek gedaan om mijn geld terug te storten

Serge - 28/05/2018 om 10:42

Makkelijk te monteren ... zelfs voor een onhandige harry als ik !

Goormans Rudi - 21/05/2018 om 10:27

niet echt tevreden
op 5/5/2018 touchscreen besteld en betaald
is op 7/7/2018 verzonden
nu op 21/5/2018 nog steeds geen touchscreen ontvangen
Belgie is toch niet andere kant van de wereld ?
en als ik bestelling eens krijg dan hoop ik dat touchscreen in orde is
Groeten Rudi

Jean - 17/05/2018 om 20:13

Helaas geen goede ervaring met Brapa, LCD niet in orde. Geen garantie zegt Brapa.


Brapa.com: Uw bestelling is van 19 november 2017 verzonden. Zoals u weet, dient u het onderdeel eerst te testen. Als u zeker weet dat het goed in uw toestel werkt, kunt u de beschermende folie verwijderen en het definitief in uw toestel plaatsen. Als het niet goed werkt, kunt u het nog helemaal nieuwe onderdeel met (onverwijderde) beschermende folie binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen.
Op 12 mei 2018 heeft u voor het eerst bij ons gemeld dat er een vlek op het onderdeel zit. Dat is bijna 6 maanden nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Bijna zes maanden na aankoop datum kunnen we helaas niets meer doen met deze klacht.

Jos Z - 08/05/2018 om 12:13

Snelle levering, schermpje werkt perfect.

slecht - 01/05/2018 om 11:46

Nog steeds geen geld terug


Brapa.com: We weten niet wie u bent. Als u ons een mail stuurt met uw ordernummer, kunnen we voor u nakijken wat er aan de hand is en dit voor u rechtzetten.

Gilbert - 16/04/2018 om 09:26

Prima scherm en niet duur!

G. Astra - 14/04/2018 om 15:16

Fijn adres voor betaalbare schermen. Mijn smartphone werkt weer als nieuw. Als er weer eens iets sneuvelt (hoop dat het nog lang duurt), kom ik zeker terug.

 
Pagina 1 van 107