Aanbiedingen

Bestellingen voorlopig niet verzonden

Bestellingen worden voorlopig niet verzonden

Geachte klant,

Wij kunnen vanaf heden voor een aantal weken geen bestellingen verzenden. We weten nog niet precies voor hoe lang. Het is wel mogelijk om bestellingen te plaatsen, maar we kunnen op dit moment nog niet aangeven wanneer deze verstuurd worden.
Onderdelen waarbij vermeld staat dat ze niet op voorraad zijn, maar wel rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden kunnen worden, aan onze leverancier kunnen vragen deze rechtstreeks n, kunnen we wel verder in behandeling nemen.
Openstaande terugboekingen zullen de komende tijd wel uitgevoerd worden.
Omdat we niet in de mogelijkheid verkeren om grote aantallen mails te beantwoorden, is het binnenkort alleen nog maar mogelijk om vragen te stellen over reeds geplaatste orders. U kunt ons hierover mailen door een ‘reply’ op de orderbevestiging te sturen.
Zodra we weten wanneer we weer open gaan, zullen we dat hier vermelden.

Hartelijk bedankt voor uw begrip.

  
 

Brapa-repair start met reparatie vanuit Zierikzee

We starten weer met reparaties vanuit Zierikzee


Brapa-repair is een nieuw onderdeel van Brapa.com. Brapa-repair verzorgt betaalbare reparaties van smartphones en tablets.

Brapa.com verkoopt al jaren betaalbare onderdelen om smartphones en tablets te repareren. In het verleden voerde Brapa.com ook reparaties uit voor klanten.

Vervolgens legde Brapa.com zich steeds meer toe op de verkoop van betaalbare onderdelen waarmee tienduizenden klanten - veelal particulieren met enig technisch inzicht hun eigen iPhone, iPod, iPad en andere telefoons en tablets repareerden.

In de loop der jaren groeide Brapa.com uit tot een bedrijf met het grootste assortiment betaalbare smartphone- en tabletschermen van Nederland.

Hoewel Brapa.com zich in de afgelopen jaren voornamelijk bezighield met de verkoop van onderdelen, bleef de vraag naar betaalbare reparaties. Zodoende ontstond begin 2017 Brapa-repair: omdat een goedkope(re) reparatie vaak ook mogelijk is.

Brapa-repair begint met het aanbieden van reparaties van toestellen van Apple, Huawei, Kurio, LG en Nokia. Wil je een ander merk of type smartphone of tablet voor reparatie aanbieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Als startaanbieding rekent Brapa-repair tijdelijk geen verzendkosten voor het terugsturen van gerepareerde telefoons, ipads en andere tablets binnen Nederland.

Binnenkort is het ook mogelijk om gsm of tablet - na online aanmelden van de reparatie - af te geven in Zierikzee en na de reparatie weer op te halen.

Met Brapa-repair geef je jouw smartphone en (kinder)tablet een tweede leven.