Aanbiedingen

Kurio C15115 Tab 2 Telekids Touchscreen Kurio C15115..€ 34,00€ 19,00Touch Screen HH070FPC 015B FHX (digitizer glass black)HH070FPC 015..€ 9,00Motorola Moto X Play XT1563 whiteMotorola Mot..€ 80,00€ 25,00Samsung GALAXY GRAND GT-I9128Samsung GALA..€ 2,00

VERZENDDAGEN: Maandag, woensdag en vrijdag.

Geachte klant,

Wegens ziekte was het nog niet mogelijk om bestellingen te verzenden. Langzaam wordt de draad weer opgepakt. We hopen tegen het eind van deze week weer te kunnen verzenden. We beginnen dan bij de oudste bestellingen. Nadat de  bestellingen verzonden zijn, zullen we ook de achterstand in het beantwoorden van de mails zo snel mogelijk proberen weg te werken. Ook zullen we de retouren dan in behandeling nemen en de achterstand in terugboekingen aanpakken.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.Bestellingen geplaatst en betaald op bovenstaande werkdagen vóór 15:00 uur, worden - mits uit voorraad leverbaar, dezelfde werkdag verzonden. Mocht het onderdeel niet uit voorraad leverbaar zijn, dan informeren we u hier z.s.m. over.
 

  
 

Brapa-repair start met reparatie vanuit Zierikzee

We starten weer met reparaties vanuit Zierikzee


Brapa-repair is een nieuw onderdeel van Brapa.com. Brapa-repair verzorgt betaalbare reparaties van smartphones en tablets.

Brapa.com verkoopt al jaren betaalbare onderdelen om smartphones en tablets te repareren. In het verleden voerde Brapa.com ook reparaties uit voor klanten.

Vervolgens legde Brapa.com zich steeds meer toe op de verkoop van betaalbare onderdelen waarmee tienduizenden klanten - veelal particulieren met enig technisch inzicht hun eigen iPhone, iPod, iPad en andere telefoons en tablets repareerden.

In de loop der jaren groeide Brapa.com uit tot een bedrijf met het grootste assortiment betaalbare smartphone- en tabletschermen van Nederland.

Hoewel Brapa.com zich in de afgelopen jaren voornamelijk bezighield met de verkoop van onderdelen, bleef de vraag naar betaalbare reparaties. Zodoende ontstond begin 2017 Brapa-repair: omdat een goedkope(re) reparatie vaak ook mogelijk is.

Brapa-repair begint met het aanbieden van reparaties van toestellen van Apple, Huawei, Kurio, LG en Nokia. Wil je een ander merk of type smartphone of tablet voor reparatie aanbieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Als startaanbieding rekent Brapa-repair tijdelijk geen verzendkosten voor het terugsturen van gerepareerde telefoons, ipads en andere tablets binnen Nederland.

Binnenkort is het ook mogelijk om gsm of tablet - na online aanmelden van de reparatie - af te geven in Zierikzee en na de reparatie weer op te halen.

Met Brapa-repair geef je jouw smartphone en (kinder)tablet een tweede leven.