>

Apple / iPad (iPad 1) / iPad (iPad1) digitizer glass Touchscreen

4 1

iPad (iPad1) digitizer glass Touchscreen

  Reviews | Review toevoegen

Voorraad
:
€ 35,00
€ 25,00
Prijs per stuk

P/N: 821-0757-A Apple iPad Touchpad Digitizer met zwart Front GlassGarantie:


Aantal: Bestellen

zwarte Touch screen (digitizer glas scherm zwart) van Apple iPad beschadigd?

Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij het touch screen met glas samen als een geheel: de touch screen met digitizer. (Zwart front glas + digitizer)
Door het defecte touch screen te vervangen, kunt u weer mailen, bellen, internetten, muziek luisteren, foto's en video's bekijken, games downloaden en spelen.
Zo leveren wij u een oplossing. Door het kapotte touch screen te vervangen, kunt u weer helemaal genieten van uw iPad.
Hij wordt weer als nieuw!

enlightened Tip :  Behalve de digitizer, moet ook het bevestigingsframe (mid frame) los gemaakt worden. Deze zit niet vastgeschroefd, maar gelijmd. Ook dit gebeurt door het glas te verhitten. Om het makkelijker te maken, kiezen sommigen ervoor het Complete touchscreen voor iPad  wifi+ 3g  of Complete touchscreen voor iPad  wifi ( digitizer met zwart front glas en bevestigingsframe in één geheel) te bestellen.

Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
rené blankestijn -
Prima scherm, alleen volg het advies op om een scherm met bevestigingsframe te bestellen. Het glas is zeer moeilijk uit het frame te krijgen. Zelfs met verhitten.

Prima scherm, alleen volg het advies op om een scherm met bevestigingsframe te bestellen. Het glas is zeer moeilijk uit het frame te krijgen. Zelfs met verhitten.

4 iPad (iPad1) digitizer glass Touchscreen
Geen reviews gevonden.
Meer reviews
Relevante producten

Complete Touchscreen Apple iPad Complete Tou.. € 60,00 € 45,00 Complete Tou.. € 60,00 € 45,00 Adhesive Strips( Glue Sticker Tape)  iPad (1st) Adhesive Str.. € 1,25 Gemonteerde .. € 120,00 € 100,00 Lcd display screen for Apple iPad origineel Be.. € 65,00 € 55,00