Apple / iPod touch 3G / Touchscreen voor iPod touch 3g (8gb)

Touchscreen voor iPod touch 3g (8gb)
Vergroot

 € 17,00
€ 12,00

Prijs per stuk


Aantal: Bestellen


Touch Screen voor iPod Touch 3 de generatie ( 8 GB )

Model:MC086NF

Of is alleen het front glas gebroken? Het vervangen van een gebarsten glas is een tijdrovend karwei. Om u dat te besparen, leveren wij het touch screen met glas samen als een geheel: de touchscreen met digitizer. (Zwart front glas + digitizer)
Door het defecte touch screen te vervangen, kunt u weer mailen, bellen, internetten, muziek luisteren, foto's en video's bekijken, games downloaden en spelen.
Zo leveren wij u een oplossing. Door het kapotte touch screen te vervangen, kunt u weer helemaal genieten van uw iPod touch 3g
Hij wordt weer als nieuw!

 enlightenedTip I :  Behalve de digitizer, moet ook het bevestigingsframe (mid frame) los gemaakt worden. Deze zit niet vastgeschroefd, maar gelijmd. Ook dit gebeurt door het glas te verhitten. Om het makkelijker te maken, kiezen sommigen ervoor het Complete Touchscreen for iPod touch 3g (8gb) (front glas met digitizer en bevestigingsframe in één geheel )te bestellen.
| Meer

Opties:

Garantie:

€ 17,00 € 12,00 Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Voorraad
:

Trefwoorden

Relevante producten


Complete Tou.. € 30,00 € 23,00 Scherm voor .. € 20,00 € 15,00 Touchscreen .. € 17,00 € 12,00 Lijm Plakstr.. € 0,75 Touchscreen .. € 1,25

Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Geen reviews gevonden.
Meer reviews